fbpx Ansatte på Universet - Skrapeklev Barnehage i PorsgrunnSkrapeklev Barnehage i Porsgrunn

Ansatte på Universet

IMG_0392

Ingunn Knutsen – pedagogisk leder 80 %

Ingunn har jobbet i Skrapeklev barnehage siden 1998. Hun har tatt sin førskolelærerutdannelse ved Høyskolen i Telemark med fordypning i småbarnspedagogikk. Hun har også videreutdanning innen veiledning. Ingunn er spesielt glad i fagområdet kunst og håndverk og bruker dette ofte sammen med barna.

Susann Skeie Olaisen – barnehagelærer 100 %

Susann startet hos oss 30. juli 2018. Hun har tatt barnehagelærerutdanning ved Universitetet i Agder og var ferdig utdannet våren 2017. Hun har 1 år med erfaring fra en familiebarnehage i Kristiansand. Susann har fordypning i småbarnspedagogikk. I det daglige liker hun å være i aktivitet sammen med barna – og er på tilbudssiden for å sette igang… Hun liker spesielt musikk, dans og forming. Susann er ei blid og imøtekommende jente som vi gleder oss til å bli bedre kjent med.

IMG_0387

Anne Gry Andervik – Barne- og ungdomsarbeider

Anne Gry har jobbet i Skrapeklev barnehage siden 2007, hun var før den tid vikar hos oss. Anne Gry er kreativ på mange måter og er ofte å se med ulike verktøy i hendene. Hun er også meget god på å være tilstede der hvor barn er, og er både lyttende og anerkjennede.

IMG_0376

Cecilie Hermansen – Assistent 20 %

Cecilie har jobbet i Skrapeklev barnehage siden 1998, hun var i forkant av dette vikar hos oss. Cecilie elsker morsomheter og er utrolig leken av seg, du finner henne ofte mitt i en samling med mange barn rundt seg. Hun er fantastisk god på å synge, fortelle eventyr og dramatisere sammen med barna.

 

 

 

 

 

Fant ingen ansatte
Utviklet av: Folkebadet.no