fbpx Ansatte på Universet - Skrapeklev Barnehage i PorsgrunnSkrapeklev Barnehage i Porsgrunn

Ansatte på Universet

IMG_0397

Ingvild Pedersen – Pedagogisk leder 90 %

Ingvild har jobbet i Skrapeklev barnehage siden 2008. Hun har utdannet seg til førskolelærer ved Høyskolen i Telemark, med fordypning i organisasjon og ledelse. Ingvild er spesielt glad i å holde på med formingsaktiviteter sammen med barna.

Susann Skeie Olaisen – barnehagelærer 10 %

Susann starter hos oss 30. juli 2018. Hun har tatt barnehagelærerutdanning ved Universitetet i Agder og var ferdig utdannet våren 2017. Hun har 1 år med erfaring fra en familiebarnehage i Kristiansand. Susann har fordypning i småbarnspedagogikk. I det daglige liker hun å være i aktivitet sammen med barna – og er på tilbudssiden for å sette igang… Hun liker spesielt musikk, dans og forming. Susann er ei blid og imøtekommende jente som vi gleder oss til å bli bedre kjent med.

IMG_0402

Jorunn Holte – Barne-og ungdomsarbeider

Jorunn har jobbet hos oss siden 2010, og var i forkant av dette vikar. I det daglige har Jorunn ansvar for «Røris» i barnehagen. Minst en gang i uken inviterer hun til dette enten ute eller på fellesrommet. Da er det høy musikk med dans og bevegelse som gjelder. Både store og små i barnehagen hiver seg på med både glede og iver. Jorunn trives godt med å være ute, gjerne på tur. Hun er både omsorgsfull og leken, og liker å være både nær og deltakende i leken.

IMG_0408

Tone Beate Grytten – Assistent 50 %

Tone har jobbet hos oss siden 2009. Tone har hovedansvar for vårt gjenbruks-lager, og liker godt å holde på med dette i hverdagen. Hun er kreativ og bruker udefinerbart materiell herfra for å skape sammen med barna. Tone trives godt på tur i skog og mark sammen med barna og elsker å lage mat.

 

 

 

Fant ingen ansatte
Utviklet av: Folkebadet.no