fbpx Ansatte på Syd - Skrapeklev Barnehage i PorsgrunnSkrapeklev Barnehage i Porsgrunn

Ansatte på Syd

IMG_0630

Silje Øymoen – barnehagelærer

Silje har vært fast ansatt siden desember 2014, og hadde i forkant av dette et vikariat hos oss. Silje har tatt sin førskolelærerutdannelse ved Høyskolen i Agder, hvor hun hadde fordypning i ute fag. I det daglige er Silje glad i å være ute samt ferdes på tur i skog og mark. Hun er opptatt av å lære barna sunne holdninger når de bruker naturen. Silje liker også godt sang, musikk og drama – og bruker dette mye i sin hverdag sammen med barna. Hun er opptatt av å skape gode samtaler med barna, og ønsker at barna skal oppfatte henne som en god samtalepartner og lekevenn.

IMG_0360

Mette Øien – barnehagelærer 80 %

Mette har vært i et vikariat hos oss siden høsten 2014, og har nå fått 100 % fast stilling. Hun er utdannet førskolelærer ved Høyskolen i Telemark. Hos Mette sitter latter og smil løst i forhold til møtende mennesker. Mette liker å leke med barn, og byr gjerne på både humor, spenning og «galskap» – noe som barna tar imot med stor glede. Ellers er hun glad i musikk, spiller gitar og har alltid et fang ledig til barna.

Cathrin Franke – Barnehagelærer

Cathrin har jobbet hos oss siden 2007. Hun er utdannet førskolelærer ved Høyskolen i Telemark. Cathrin er en meget grundig og ansvarsfull voksen. Cathrin er raus, fleksibel og utpreget rolig, mangt et barn finner plass på hennes fang. Hun er meget allsidig, men er spesielt glad i tegning.

IMG_0632

Kristine Holtan – Assistent 

Kristine har jobbet i Skrapeklev barnehage siden 2004, og var i forkant av dette vikar hos oss. Kristine er meget aktiv sammen med barn både i lek og aktivitet – hun liker godt at det «skjer noe». Hun er god på å «fange» øyeblikk med kamera – og er meget dyktig på å dokumentere dette i form av flotte bilder. Kristine har en herlig sans for humor, og er både kreativ og omsorgsfull i sitt arbeid med barn.

Tone Beate Grytten 20 %

Tone har jobbet hos oss siden 2009. Tone har hovedansvar for vårt gjenbruks-lager, og liker godt å holde på med dette i hverdagen. Hun er kreativ og bruker udefinerbart materiell herfra for å skape sammen med barna. Tone trives godt på tur i skog og mark sammen med barna og elsker å lage mat.

 

 

 

 

 

 

Fant ingen ansatte
Utviklet av: Folkebadet.no