fbpx Ansatte på Nord - Skrapeklev Barnehage i PorsgrunnSkrapeklev Barnehage i Porsgrunn

Ansatte på Nord

IMG_0630

Silje Øymoen – barnehagelærer

Silje har vært fast ansatt siden desember 2014, og hadde i forkant av dette et vikariat hos oss. Silje har tatt sin førskolelærerutdannelse ved Høyskolen i Agder, hvor hun hadde fordypning i ute fag. I det daglige er Silje glad i å være ute samt ferdes på tur i skog og mark. Hun er opptatt av å lære barna sunne holdninger når de bruker naturen. Silje liker også godt sang, musikk og drama – og bruker dette mye i sin hverdag sammen med barna. Hun er opptatt av å skape gode samtaler med barna, og ønsker at barna skal oppfatte henne som en god samtalepartner og lekevenn.

IMG_0360

Mette Øien – barnehagelærer 80 %

Mette har vært i et vikariat hos oss siden høsten 2014, og har nå fått 100 % fast stilling. Hun er utdannet førskolelærer ved Høyskolen i Telemark. Hos Mette sitter latter og smil løst i forhold til møtende mennesker. Mette liker å leke med barn, og byr gjerne på både humor, spenning og «galskap» – noe som barna tar imot med stor glede. Ellers er hun glad i musikk, spiller gitar og har alltid et fang ledig til barna.

Susann Skeie Olaisen – barnehagelærer 20 %

Susann starter hos oss 30. juli 2018. Hun har tatt barnehagelærerutdanning ved Universitetet i Agder og var ferdig utdannet våren 2017. Hun har 1 år med erfaring fra en familiebarnehage i Kristiansand. Susann har fordypning i småbarnspedagogikk. I det daglige liker hun å være i aktivitet sammen med barna – og er på tilbudssiden for å sette igang… Hun liker spesielt musikk, dans og forming. Susann er ei blid og imøtekommende jente som vi gleder oss til å bli bedre kjent med.

Randi Meihack – Barne- og ungdomsarbeider

Randi har vært fast ansatt hos oss siden 2007, hvor hun i forkant hadde vært vikar. Randi er meget allsidig og løsnings fokusert. Hun setter ofte igang aktiviteter med barn enten det handler om forming, «mekking» eller bygging. Hun liker også å være på tilbudssiden når det gjelder lek. I tillegg er hun en typisk tur entusiast og inviterer gjerne til tur i skog og mark.

IMG_0632

Kristine Holtan – Assistent 

Kristine har jobbet i Skrapeklev barnehage siden 2004, og var i forkant av dette vikar hos oss. Kristine er meget aktiv sammen med barn både i lek og aktivitet – hun liker godt at det «skjer noe». Hun er god på å «fange» øyeblikk med kamera – og er meget dyktig på å dokumentere dette i form av flotte bilder. Kristine har en herlig sans for humor, og er både kreativ og omsorgsfull i sitt arbeid med barn.

 

 

 

 

 

 

 

Fant ingen ansatte
Utviklet av: Folkebadet.no