fbpx Ansatte på Syd - Skrapeklev Barnehage i PorsgrunnSkrapeklev Barnehage i Porsgrunn

Ansatte på Syd

IMG_0437

Karin Merkesdal – Pedagogisk leder

Karin har jobbet i Skrapeklev barnehage siden 2007. Hun har tatt sin førskolelærerutdannelse i Larvik. Utdanningen var linjedelt, Reggio Emilia inspirert og hadde fokus på de estetiske fagene. I hverdagen bruker Karin sin tid på å være sammen med barna. Hun er en god lekepartner for dem, og byr gjerne på seg selv ved å kle seg ut og tre inn i ulike roller. Karin er god på å planlegge og gjennomføre prosjekter, gjerne tverrfaglige prosjekter. Hun bruker også mye tid på dokumentasjon av barnas innhold i barnehagen.

IMG_0414

Brede Torset Fonnes – Barnehagelærer

Brede har jobbet hos oss i Skrapeklev barnehage siden 2015. Han er utdannet barnehagelærer ved Høyskolen i Telemark våren 2015, hvor han har fordypning i ute fag. Brede er super god på å være i aktivitet ute sammen med barna, og ballspill/lek med ball er noe han liker godt. Han er leken, og du finner han ofte lekende sammen med et eller flere barn.

Cathrin Franke – Barnehagelærer

Cathrin har jobbet hos oss siden 2007. Hun er utdannet førskolelærer ved Høyskolen i Telemark. Cathrin er en meget grundig og ansvarsfull voksen. Cathrin er raus, fleksibel og utpreget rolig, mangt et barn finner plass på hennes fang. Hun er meget allsidig, men er spesielt glad i tegning.

IMG_0425

Berit Rasmussen – Barne og ungdomsarbeider

Berit har jobbet i Skrapeklev barnehage siden 1997, og har i senere tid tatt utdannelse innen barne- og ungdomsarbeider faget. I hverdagen liker Berit fysisk aktivitet og hun elsker å gå på tur. Berit liker godt å lese for barn, dramatisere for barn, og er utrolig god på å fortelle. Hun er en god samtale partner for barna, og er spesielt opptatt av å skape gode relasjoner til foreldre. I sin hverdag er hun opptatt av å se hvert enkelt barn og fremstår som omsorgsfull.

 

 

Fant ingen ansatte
Utviklet av: Folkebadet.no