fbpx Ansatte på Vest - Skrapeklev Barnehage i PorsgrunnSkrapeklev Barnehage i Porsgrunn

Ansatte på Vest

IMG_0630

Silje Øymoen – Pedagogisk leder

Silje har vært fast ansatt siden desember 2014, og hadde i forkant av dette et vikariat hos oss. Silje har tatt sin førskolelærerutdannelse ved Høyskolen i Agder, hvor hun hadde fordypning i ute fag. I det daglige er Silje glad i å være ute samt ferdes på tur i skog og mark. Hun er opptatt av å lære barna sunne holdninger når de bruker naturen. Silje liker også godt sang, musikk og drama – og bruker dette mye i sin hverdag sammen med barna. Hun er opptatt av å skape gode samtaler med barna, og ønsker at barna skal oppfatte henne som en god samtalepartner og lekevenn.

Erik Hörnqvist – assistent 90 %

Erik er 29 år og har god erfaring fra arbeid i barnehage. Han har til nå jobbet 5 år som assistent i barnehage i Tønsberg før han kom til oss nå i august 2020. Erik er opprinnelig fra Hudiksvall i Sverige, men har bodd i Norge de siste årene. Han er spesielt glad i å gå på tur. Han er opptatt av at alle barn skal ha det bra og bli sett i barnehagen – Erik er en omsorgsfull og leken voksen i møte med barna.

Thea Amalie Bruun – assistent 100% (vikariat)

Thea er 23 år, og har allerede rukket å få en god fartstid i barnehage. Hun har tidligere også hatt vikariater hos oss. Thea har tatt en bachelor utdanning på USN innen idrettsvitenskap, fysisk aktivitet og helse. Hun er glad i tilbringe tiden ute og på tur. Thea er ansvarsfull og har god omsorg for barn.

Cecilie Hermansen – assistent 30 %

Cecilie har jobbet i Skrapeklev barnehage siden 1998, hun var i forkant av dette vikar hos oss. Cecilie elsker morsomheter og er utrolig leken innenfor rolle lek. Du finner henne ofte midt i en samling med mange barn rundt seg. Hun er fantastisk god på å synge, fortelle eventyr og dramatisere sammen med barna.

IMG_0360

Mette Øien – barnehagelærer 80 % (Permisjon)

Mette har vært i et vikariat hos oss siden høsten 2014, og har nå fått 100 % fast stilling. Hun er utdannet førskolelærer ved Høyskolen i Telemark. Hos Mette sitter latter og smil løst i forhold til møtende mennesker. Mette liker å leke med barn, og byr gjerne på både humor, spenning og “galskap” – noe som barna tar imot med stor glede. Ellers er hun glad i musikk, spiller gitar og har alltid et fang ledig til barna.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fant ingen ansatte
Utviklet av: Folkebadet