fbpx Ansatte på Syd - Skrapeklev Barnehage i PorsgrunnSkrapeklev Barnehage i Porsgrunn

Ansatte på Syd

IMG_0630

Silje Øymoen – barnehagelærer

Silje har vært fast ansatt siden desember 2014, og hadde i forkant av dette et vikariat hos oss. Silje har tatt sin førskolelærerutdannelse ved Høyskolen i Agder, hvor hun hadde fordypning i ute fag. I det daglige er Silje glad i å være ute samt ferdes på tur i skog og mark. Hun er opptatt av å lære barna sunne holdninger når de bruker naturen. Silje liker også godt sang, musikk og drama – og bruker dette mye i sin hverdag sammen med barna. Hun er opptatt av å skape gode samtaler med barna, og ønsker at barna skal oppfatte henne som en god samtalepartner og lekevenn.

IMG_0360

Mette Øien – barnehagelærer 80 %

Mette har vært i et vikariat hos oss siden høsten 2014, og har nå fått 100 % fast stilling. Hun er utdannet førskolelærer ved Høyskolen i Telemark. Hos Mette sitter latter og smil løst i forhold til møtende mennesker. Mette liker å leke med barn, og byr gjerne på både humor, spenning og “galskap” – noe som barna tar imot med stor glede. Ellers er hun glad i musikk, spiller gitar og har alltid et fang ledig til barna.

Cathrin Franke – Barnehagelærer

Cathrin har jobbet hos oss siden 2007. Hun er utdannet førskolelærer ved Høyskolen i Telemark. Cathrin er en meget grundig og ansvarsfull voksen. Cathrin er raus, fleksibel og utpreget rolig, mangt et barn finner plass på hennes fang. Hun er meget allsidig, men er spesielt glad i tegning.

Julie Wolden 

Julie har et vikariat frem til sommeren. Hun er ei ung jente som har erfaring med ledelse av barn i grupper fra videregående skole. Julie er imøtekommende, pålitelig og leken i arbeidet med barna.

 

 

 

 

 

 

 

 

Fant ingen ansatte
Utviklet av: Folkebadet