fbpx Ansatte på Øst - Skrapeklev Barnehage i PorsgrunnSkrapeklev Barnehage i Porsgrunn

Ansatte på Øst

 

Nina Lill Andreassen – Pedagogisk leder

Nina har jobbet i Skrapeklev barnehage siden 2008, og har utdannet seg til førskolelærer ved Høyskolen på Eik i Tønsberg. Hun har også tatt videre utdanning i kunst, kultur og kreativitet. I tillegg til å bruke sin kreativitet innen dette, er Nina allsidig i sitt arbeid med barna. Hun er omsorgsfull, starter ofte opp både små og store prosjekter sammen med barna og liker seg godt på tur.

Erik Hörnqvist – assistent

Erik er 29 år og har god erfaring fra arbeid i barnehage. Han har til nå jobbet 5 år som assistent i barnehage i Tønsberg før han kom til oss nå i august 2020. Erik er opprinnelig fra Hudiksvall i Sverige, men har bodd i Norge de siste årene. Han er spesielt glad i å gå på tur. Han er opptatt av at alle barn skal ha det bra og bli sett i barnehagen – Erik er en omsorgsfull, super-kreativ og leken voksen i møte med barna.

TIMG_0360

Mette Øien – barnehagelærer

Mette har vært i et vikariat hos oss siden høsten 2014, og har siden fått 100 % fast stilling. Hun er utdannet førskolelærer ved Høyskolen i Telemark. Hos Mette sitter latter og smil løst i forhold til møtende mennesker. Mette liker å leke med barn, og byr gjerne på både humor, spenning og «galskap» – noe som barna tar imot med stor glede. Ellers er hun glad i musikk, spiller gitar og har alltid et fang ledig til barna.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fant ingen ansatte
Utviklet av: Folkebadet