fbpx Ansatte på Nord - Skrapeklev Barnehage i PorsgrunnSkrapeklev Barnehage i Porsgrunn

Ansatte på Nord

 

Nina Lill Andreassen – Pedagogisk leder

Nina har jobbet i Skrapeklev barnehage siden 2008, og har utdannet seg til førskolelærer ved Høyskolen på Eik i Tønsberg. Hun har også tatt videre utdanning i kunst, kultur og kreativitet. I tillegg til å bruke sin kreativitet innen dette, er Nina allsidig i sitt arbeid med barna. Hun er omsorgsfull, starter ofte opp både små og store prosjekter sammen med barna og liker seg godt på tur.

Erik Hörnqvist – Assistent

Erik er 29 år og har god erfaring fra arbeid i barnehage. Han har til nå jobbet 5 år som assistent i barnehage i Tønsberg før han kom til oss nå i august 2020. Erik er opprinnelig fra Hudiksvall i Sverige, men har bodd i Norge de siste årene. Han er spesielt glad i å gå på tur. Han er opptatt av at alle barn skal ha det bra og bli sett i barnehagen – Erik er en omsorgsfull, super-kreativ og leken voksen i møte med barna.

Christine Larsen – Barnehagelærer

Christine startet i fast jobb hos oss høsten 2022 etter å ha vært vikar en stund. Hun har fordypning i ute-fag og liker å bruke naturen sammen med barna. Christine er omsorgsfull og et godt blikk for enkeltbarnet.

Kine Ellefsen – assistent 50 %

Hilde har jobbet i Skrapeklev barnehage siden 2002. Hilde liker godt utfordringer og var straks på tilbudssiden da vi satte i gang et prosjekt om kosthold i barnehagen. Hun liker godt både baking og matlaging sammen med barna. Ellers liker hun godt å drive med formingsaktiviteter, spille spill og lese sammen med barna. Hilde er en rolig og omsorgsfull person.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fant ingen ansatte
Utviklet av: Folkebadet