fbpx Ansatte på Nord - Skrapeklev Barnehage i PorsgrunnSkrapeklev Barnehage i Porsgrunn

Ansatte på Nord

 

Andreas Trillo Larner – Pedagogisk leder

Andreas startet hos oss i Skrapeklev barnehage i august 2021. Han er utdannet barnehagelærer m/fordypning i utefag ved Høyskoen i Oslo og Akershus – og har nå flere års erfaring fra barnehage.

Han er glad i idrett, være ute og bruke kroppen aktivt. Andreas er opptatt av barns trygghet og trivsel, relasjonskompetanse og risikolek. Ellers fremstår Andreas som rolig, åpen og fleksibel.

Cathrin Franke – Barnehagelærer

Cathrin har jobbet hos oss siden 2007. Hun er utdannet førskolelærer ved Høyskolen i Telemark. Cathrin er en meget grundig og ansvarsfull voksen. Cathrin er raus, fleksibel og utpreget rolig, mangt et barn finner plass på hennes fang. Hun er meget allsidig, men er spesielt glad i tegning.

 

 

Anne Elise Torkildsen – Assistent

Anne har også lang fartstid i Skrapeklev barnehage, hun har jobbet hos oss siden 1992. Hun er barnehagens ute-entusiast og du finner henne ute i all slags vær. Hun er et levende bevis på at det finnes ikke «dårlig vær – bare dårlige klær». Når snøen kommer er hun også å finne i skiløypa vår sammen med barna. Anne er empatisk og utrolig god på å snakke med barn, hun tar seg god tid til å samtale med dem. Anne liker både «tull og tøys» og latteren sitter løst. I hverdagen liker hun også godt å spille spill og lese sammen med barna.

 

Cecilie Hermansen – Assistent 40 %

Cecilie har jobbet i Skrapeklev barnehage siden 1998, hun var i forkant av dette vikar hos oss. Cecilie elsker morsomheter og er utrolig leken av seg, du finner henne ofte mitt i en samling med mange barn rundt seg. Hun er fantastisk god på å synge, fortelle eventyr og dramatisere sammen med barna.

Fant ingen ansatte
Utviklet av: Folkebadet