fbpx Ansatte på Universet - Skrapeklev Barnehage i PorsgrunnSkrapeklev Barnehage i Porsgrunn

Ansatte på Universet

IMG_0427

Nina Lill Andreassen – Pedagogisk leder

Nina har jobbet i Skrapeklev barnehage siden 2008, og har utdannet seg til førskolelærer ved Høyskolen på Eik i Tønsberg. Hun har også tatt videre utdanning i kunst, kultur og kreativitet. I tillegg til å bruke sin kreativitet innen dette, er Nina allsidig i sitt arbeid med barna. Hun er omsorgsfull, starter ofte opp både små og store prosjekter sammen med barna og liker seg godt på tur.

 

IMG_0455

Hilde Viskjer Halvorsen – Assistent 

Hilde har jobbet i Skrapeklev barnehage siden den startet opp i 1991, så hun har langt fartstid både i forhold til historien vår og i forhold til erfaring med barn. I hverdagen liker Hilde å holde på med teater. Hun liker også å kle seg ut som “Leseheksa”, og inviterer barn med på eventyrstund. I hverdagen liker Hilde å være ute sammen med barna, gjerne også på tur. Hun er en av pådriverne til at skiløypa vår prepareres så fort snøen kommer. Hilde er utpreget omsorgsfull.

IMG_0470

Anne Elise Torkildsen – Assistent

Anne har også lang fartstid i Skrapeklev barnehage, hun har jobbet hos oss siden 1992. Hun er barnehagens ute-entusiast og du finner henne ute i all slags vær. Hun er et levende bevis på at det finnes ikke “dårlig vær – bare dårlige klær”. Når snøen kommer er hun også å finne i skiløypa vår sammen med barna. Anne er empatisk og utrolig god på å snakke med barn, hun tar seg god tid til å samtale med dem. Anne liker både “tull og tøys” og latteren sitter løst. I hverdagen liker hun også godt å spille spill og lese sammen med barna.

Fant ingen ansatte
Utviklet av: Folkebadet