fbpx Ansatte på Vest - Skrapeklev Barnehage i PorsgrunnSkrapeklev Barnehage i Porsgrunn

Ansatte på Vest

Mette Øien – Pedagogisk leder

Mette har vært i et vikariat hos oss siden høsten 2014, og har siden fått 100 % fast stilling. Hun er utdannet førskolelærer ved Høyskolen i Telemark. Hos Mette sitter latter og smil løst i forhold til møtende mennesker. Mette liker å leke med barn, og byr gjerne på både humor, spenning og «galskap» – noe som barna tar imot med stor glede. Ellers er hun glad i musikk, spiller gitar og har alltid et fang ledig til barna.

Tina Aimee Homleid Halland – Barnehagelærer

Tina Aimee er nyutdannet barnehagelærer våren 2022 ved USN. Hun er en sprudlende og glad jente – hun elsker farger. Tina Aimee ønsker å se hvert enkelt barn og er omsorgsfull i møte med dem. Hun har fokus på en forskende tilnærming sammen med barn – og er opptatt av at de skal få tilnærme seg på egen måte, ved å bruke sansene sine.

 

 

Anne Elise Torkildsen – Assistent

Anne har også lang fartstid i Skrapeklev barnehage, hun har jobbet hos oss siden 1992. Hun er barnehagens ute-entusiast og du finner henne ute i all slags vær. Hun er et levende bevis på at det finnes ikke «dårlig vær – bare dårlige klær». Når snøen kommer er hun også å finne i skiløypa vår sammen med barna. Anne er empatisk og utrolig god på å snakke med barn, hun tar seg god tid til å samtale med dem. Anne liker både «tull og tøys» og latteren sitter løst. I hverdagen liker hun også godt å spille spill og lese sammen med barna.

Kine Ellefsen – assistent 50 %

Hilde har jobbet i Skrapeklev barnehage siden 2002. Hilde liker godt utfordringer og var straks på tilbudssiden da vi satte i gang et prosjekt om kosthold i barnehagen. Hun liker godt både baking og matlaging sammen med barna. Ellers liker hun godt å drive med formingsaktiviteter, spille spill og lese sammen med barna. Hilde er en rolig og omsorgsfull person.

Fant ingen ansatte
Utviklet av: Folkebadet