fbpx Ansatte på Øst - Skrapeklev Barnehage i PorsgrunnSkrapeklev Barnehage i Porsgrunn

Ansatte på Øst

IMG_0397

Ingvild Pedersen – Pedagogisk leder 

Ingvild har jobbet i Skrapeklev barnehage siden 2008. Hun har utdannet seg til førskolelærer ved Høyskolen i Telemark, med fordypning i organisasjon og ledelse. Ingvild er spesielt glad i å holde på med formingsaktiviteter sammen med barna.

Cathrin Franke – Barnehagelærer

Cathrin har jobbet hos oss siden 2007. Hun er utdannet førskolelærer ved Høyskolen i Telemark. Cathrin er en meget grundig og ansvarsfull voksen. Hun er raus, fleksibel og utpreget rolig, mant et barn finner plass på hennes fang. Hun er allsidig – men spesielt glad i tegning.

 

Randi Meihack – Barne- og ungdomsarbeider

Randi har vært fast ansatt hos oss siden 2007, hvor hun i forkant hadde vært vikar. Randi er meget allsidig og løsnings fokusert. Hun setter ofte igang aktiviteter med barn enten det handler om forming, «mekking» eller bygging. Hun liker også å være på tilbudssiden når det gjelder lek. I tillegg er hun en typisk tur entusiast og inviterer gjerne til tur i skog og mark.

IMG_0402

Jorunn Holte – Barne- og ungdomsarbeider 50 % (Permisjon t.o.m. 30.09.22)

Jorunn har jobbet hos oss siden 2010, og var i forkant av dette vikar. I det daglige har Jorunn ansvar for «Røris» i barnehagen. Minst en gang i uken inviterer hun til dette enten ute eller på fellesrommet. Da er det høy musikk med dans og bevegelse som gjelder. Både store og små i barnehagen hiver seg på med både glede og iver. Jorunn trives godt med å være ute, gjerne på tur. Hun er både omsorgsfull og leken, og liker å være både nær og deltakende i leken.

IMG_0408

Tone Beate Grytten – Barne- og ungdomsarbeider 50 %

Tone har jobbet hos oss siden 2009. Tone har hovedansvar for vårt gjenbruks-lager, og liker godt å holde på med dette i hverdagen. Hun er kreativ og bruker udefinerbart materiell herfra for å skape sammen med barna. Tone trives godt på tur i skog og mark sammen med barna og elsker å lage mat.

Hilde har jobbet i Skrapeklev barnehage siden 2002. Hilde liker godt utfordringer og var straks på tilbudssiden da vi satte i gang et prosjekt om kosthold i barnehagen. Hun liker godt både baking og matlaging sammen med barna. Ellers liker hun godt å drive med formingsaktiviteter, spille spill og lese sammen med barna. Hilde er en rolig og omsorgsfull person.

 

 

Fant ingen ansatte
Utviklet av: Folkebadet