fbpx Ansatte på Syd - Skrapeklev Barnehage i PorsgrunnSkrapeklev Barnehage i Porsgrunn

Ansatte på Syd

IMG_0397

Ingvild Pedersen – Pedagogisk leder 90 %

Ingvild har jobbet i Skrapeklev barnehage siden 2008. Hun har utdannet seg til førskolelærer ved Høyskolen i Telemark, med fordypning i organisasjon og ledelse. Ingvild er spesielt glad i å holde på med formingsaktiviteter sammen med barna.

Cathrin Franke – Barnehagelærer

Cathrin har jobbet hos oss siden 2007. Hun er utdannet førskolelærer ved Høyskolen i Telemark. Cathrin er en meget grundig og ansvarsfull voksen. Cathrin er raus, fleksibel og utpreget rolig, mangt et barn finner plass på hennes fang. Hun er meget allsidig, men er spesielt glad i tegning.

Evgeniya Lazareva – barnehagelærer (vikariat)

Evgeniya kjenner Skrapeklev barnehage godt og har hatt  vikariater hos oss tidligere. Hun er nå nyutdannet barnehagelærer ved USN. Evgeniya er glad i å være med barna, og liker spesielt å reise på tur. Hun liker også godt å holde på med formingsaktiviteter, drama og musikk.

Randi Meihack – Barne- og ungdomsarbeider

Randi har vært fast ansatt hos oss siden 2007, hvor hun i forkant hadde vært vikar. Randi er meget allsidig og løsnings fokusert. Hun setter ofte igang aktiviteter med barn enten det handler om forming, “mekking” eller bygging. Hun liker også å være på tilbudssiden når det gjelder lek. I tillegg er hun en typisk tur entusiast og inviterer gjerne til tur i skog og mark.

IMG_0402

Jorunn Holte – Barne-og ungdomsarbeider

Jorunn har jobbet hos oss siden 2010, og var i forkant av dette vikar. I det daglige har Jorunn ansvar for “Røris” i barnehagen. Minst en gang i uken inviterer hun til dette enten ute eller på fellesrommet. Da er det høy musikk med dans og bevegelse som gjelder. Både store og små i barnehagen hiver seg på med både glede og iver. Jorunn trives godt med å være ute, gjerne på tur. Hun er både omsorgsfull og leken, og liker å være både nær og deltakende i leken.

IMG_0408

Tone Beate Grytten – Assistent 20 %

Tone har jobbet hos oss siden 2009. Tone har hovedansvar for vårt gjenbruks-lager, og liker godt å holde på med dette i hverdagen. Hun er kreativ og bruker udefinerbart materiell herfra for å skape sammen med barna. Tone trives godt på tur i skog og mark sammen med barna og elsker å lage mat.

 

 

 

Fant ingen ansatte
Utviklet av: Folkebadet