fbpx Ansatte på Vest - Skrapeklev Barnehage i PorsgrunnSkrapeklev Barnehage i Porsgrunn

Ansatte på Vest

IMG_0397

Ingvild Pedersen – Pedagogisk leder 90 %

Ingvild har jobbet i Skrapeklev barnehage siden 2008. Hun har utdannet seg til førskolelærer ved Høyskolen i Telemark, med fordypning i organisasjon og ledelse. Ingvild er spesielt glad i å holde på med formingsaktiviteter sammen med barna.

Randi Meihack – Barne- og ungdomsarbeider

Randi har vært fast ansatt hos oss siden 2007, hvor hun i forkant hadde vært vikar. Randi er meget allsidig og løsnings fokusert. Hun setter ofte igang aktiviteter med barn enten det handler om forming, «mekking» eller bygging. Hun liker også å være på tilbudssiden når det gjelder lek. I tillegg er hun en typisk tur entusiast og inviterer gjerne til tur i skog og mark.

IMG_0402

Jorunn Holte – Barne- og ungdomsarbeider 50 %

Jorunn har jobbet hos oss siden 2010, og var i forkant av dette vikar. I det daglige har Jorunn ansvar for «Røris» i barnehagen. Minst en gang i uken inviterer hun til dette enten ute eller på fellesrommet. Da er det høy musikk med dans og bevegelse som gjelder. Både store og små i barnehagen hiver seg på med både glede og iver. Jorunn trives godt med å være ute, gjerne på tur. Hun er både omsorgsfull og leken, og liker å være både nær og deltakende i leken.

IMG_0408

Tone Beate Grytten – Assistent 50 %

Tone har jobbet hos oss siden 2009. Tone har hovedansvar for vårt gjenbruks-lager, og liker godt å holde på med dette i hverdagen. Hun er kreativ og bruker udefinerbart materiell herfra for å skape sammen med barna. Tone trives godt på tur i skog og mark sammen med barna og elsker å lage mat.

 

 

 

Fant ingen ansatte
Utviklet av: Folkebadet