fbpx Ansatte på Øst - Skrapeklev Barnehage i PorsgrunnSkrapeklev Barnehage i Porsgrunn

Ansatte på Øst

IMG_0392

Ingunn Knutsen – Pedagogisk leder 80 % + 20 % assisterende daglig leder

Ingunn har jobbet i Skrapeklev barnehage siden 1998. Hun har tatt sin førskolelærerutdannelse ved Høyskolen i Telemark med fordypning i småbarnspedagogikk. Hun har også videreutdanning innen veiledning. Ingunn er spesielt glad i fagområdet kunst og håndverk og bruker dette ofte sammen med barna.

Susann Skeie Olaisen – Barnehagelærer 

Susann startet hos oss 30. juli 2018. Hun har tatt barnehagelærerutdanning ved Universitetet i Agder og var ferdig utdannet våren 2017. Hun har 1 år med erfaring fra en familiebarnehage i Kristiansand. Susann har fordypning i småbarnspedagogikk. I det daglige liker hun å være i aktivitet sammen med barna – og er på tilbudssiden for å sette igang… Hun liker spesielt musikk, dans og forming. Susann er ei blid og imøtekommende jente som vi gleder oss til å bli bedre kjent med.

Tone Andersen – Assistent 

Tone er tidligere utdannet som blomsterdekoratør og har lang fartstid innen yrket. Hun er kreativ både i tankesett og i praksis. Tone har også erfaring fra barnehage siden 2015, og har vært ansatt i Skrapeklev barnehage fra 1. Januar 2020. Tone er fleksibel, har mye omsorg for andre og er en ansvarsfull voksen. Hun trives godt ute på tur i skog og mark – i den forbindelse liker hun å bruke naturen til å skape, samt studere plante- og dyreliv.

Cecilie Hermansen – Assistent 40 %

Cecilie har jobbet i Skrapeklev barnehage siden 1998, hun var i forkant av dette vikar hos oss. Cecilie elsker morsomheter og er utrolig leken av seg, du finner henne ofte mitt i en samling med mange barn rundt seg. Hun er fantastisk god på å synge, fortelle eventyr og dramatisere sammen med barna.

Hilde har jobbet i Skrapeklev barnehage siden 2002. Hilde liker godt utfordringer og var straks på tilbudssiden da vi satte i gang et prosjekt om kosthold i barnehagen. Hun liker godt både baking og matlaging sammen med barna. Ellers liker hun godt å drive med formingsaktiviteter, spille spill og lese sammen med barna. Hilde er en rolig og omsorgsfull person.

 

 

 

 

 

 

Fant ingen ansatte
Utviklet av: Folkebadet