fbpx Ansatte på Syd - Skrapeklev Barnehage i PorsgrunnSkrapeklev Barnehage i Porsgrunn

Ansatte på Syd

IMG_0392

Ingunn Knutsen – pedagogisk leder 80 % + 20 % assisterende daglig leder

Ingunn har jobbet i Skrapeklev barnehage siden 1998. Hun har tatt sin førskolelærerutdannelse ved Høyskolen i Telemark med fordypning i småbarnspedagogikk. Hun har også videreutdanning innen veiledning. Ingunn er spesielt glad i fagområdet kunst og håndverk og bruker dette ofte sammen med barna.

Susann Skeie Olaisen – barnehagelærer 

Susann startet hos oss 30. juli 2018. Hun har tatt barnehagelærerutdanning ved Universitetet i Agder og var ferdig utdannet våren 2017. Hun har 1 år med erfaring fra en familiebarnehage i Kristiansand. Susann har fordypning i småbarnspedagogikk. I det daglige liker hun å være i aktivitet sammen med barna – og er på tilbudssiden for å sette igang… Hun liker spesielt musikk, dans og forming. Susann er ei blid og imøtekommende jente som vi gleder oss til å bli bedre kjent med.

Tone Andersen – Assistent 

Tone er tidligere utdannet som blomsterdekoratør og har lang fartstid innen yrket. Hun er kreativ både i tankesett og i praksis. Tone har også erfaring fra barnehage siden 2015, og har vært ansatt i Skrapeklev barnehage fra 1. Januar 2020. Tone er fleksibel, har mye omsorg for andre og er en ansvarsfull voksen. Hun trives godt ute på tur i skog og mark – i den forbindelse liker hun å bruke naturen til å skape, samt studere plante- og dyreliv.

Hilde Viskjer Halvorsen – Assistent

Hilde har jobbet i Skrapeklev barnehage siden den startet opp i 1991, så hun har langt fartstid både i forhold til historien vår og i forhold til erfaring med barn. I hverdagen liker Hilde å holde på med teater. Hun liker også å kle seg ut som «Leseheksa», og inviterer barn med på eventyrstund. I hverdagen liker Hilde å være ute sammen med barna, gjerne også på tur. Hun er en av pådriverne til at skiløypa vår prepareres så fort snøen kommer. Hilde er utpreget omsorgsfull.

 

 

 

 

 

Fant ingen ansatte
Utviklet av: Folkebadet