fbpx Ansatte på Nord - Skrapeklev Barnehage i PorsgrunnSkrapeklev Barnehage i Porsgrunn

Ansatte på Nord

IMG_0437

Karin Merkesdal – Pedagogisk leder

Karin har jobbet i Skrapeklev barnehage siden 2007. Hun har tatt sin førskolelærerutdannelse i Larvik. Utdanningen var linjedelt, Reggio Emilia inspirert og hadde fokus på de estetiske fagene. I hverdagen bruker Karin sin tid på å være sammen med barna. Hun er en god lekepartner for dem, og byr gjerne på seg selv ved å kle seg ut og tre inn i ulike roller. Karin er god på å planlegge og gjennomføre prosjekter, gjerne tverrfaglige prosjekter. Hun bruker også mye tid på dokumentasjon av barnas innhold i barnehagen.

IMG_0414

Brede Torset Fonnes – Barnehagelærer

Brede har jobbet hos oss i Skrapeklev barnehage siden 2015. Han er utdannet barnehagelærer ved Høyskolen i Telemark våren 2015, hvor han har fordypning i ute fag. Brede er super god på å være i aktivitet ute sammen med barna, og ballspill/lek med ball er noe han liker godt. Han er leken, og du finner han ofte lekende sammen med et eller flere barn.

Karoline Grubbe – Assistent

Karoline har jobbet hos oss siden 2020, og er en sprudlende og blid jente som byr på seg selv. Hun er oppmerksom og god på å se enkelt barnet. I det daglige elsker Karoline dans, bevegelse og musikk – dette bruker hun sammen med barna. Hun er leken og viser stor omsorg for barna.

Hilde har jobbet i Skrapeklev barnehage siden 2002. Hilde liker godt utfordringer og var straks på tilbudssiden da vi satte i gang et prosjekt om kosthold i barnehagen. Hun liker godt både baking og matlaging sammen med barna. Ellers liker hun godt å drive med formingsaktiviteter, spille spill og lese sammen med barna. Hilde er en rolig og omsorgsfull person.

 

 

 

 

Fant ingen ansatte
Utviklet av: Folkebadet