fbpx Ansatte på Syd - Skrapeklev Barnehage i PorsgrunnSkrapeklev Barnehage i Porsgrunn

Ansatte på Syd

IMG_0437

Karin Merkesdal – Pedagogisk leder

Karin har jobbet i Skrapeklev barnehage siden 2007. Hun har tatt sin førskolelærerutdannelse i Larvik. Utdanningen var linjedelt, Reggio Emilia inspirert og hadde fokus på de estetiske fagene. I hverdagen bruker Karin sin tid på å være sammen med barna. Hun er en god lekepartner for dem, og byr gjerne på seg selv ved å kle seg ut og tre inn i ulike roller. Karin er god på å planlegge og gjennomføre prosjekter, gjerne tverrfaglige prosjekter. Hun bruker også mye tid på dokumentasjon av barnas innhold i barnehagen.

IMG_0414

Brede Torset Fonnes – Barnehagelærer

Brede har jobbet hos oss i Skrapeklev barnehage siden 2015. Han er utdannet barnehagelærer ved Høyskolen i Telemark våren 2015, hvor han har fordypning i ute fag. Brede er super god på å være i aktivitet ute sammen med barna, og ballspill/lek med ball er noe han liker godt. Han er leken, og du finner han ofte lekende sammen med et eller flere barn.

Karoline Grubbe – Assistent

Karoline har jobbet hos oss siden 2020, og er en sprudlende og blid jente som byr på seg selv. Hun er oppmerksom og god på å se enkelt barnet. I det daglige elsker Karoline dans, bevegelse og musikk – dette bruker hun sammen med barna. Hun er leken og viser stor omsorg for barna.

Hilde Viskjer Halvorsen – Assistent

Hilde har jobbet i Skrapeklev barnehage siden den startet opp i 1991, så hun har langt fartstid både i forhold til historien vår og i forhold til erfaring med barn. I hverdagen liker Hilde å holde på med teater. Hun liker også å kle seg ut som «Leseheksa», og inviterer barn med på eventyrstund. I hverdagen liker Hilde å være ute sammen med barna, gjerne også på tur. Hun er en av pådriverne til at skiløypa vår prepareres så fort snøen kommer. Hilde er utpreget omsorgsfull.

Kine Ellefsen – assistent 50 %

 

Hilde Oredalen – assistent

Hilde har jobbet i Skrapeklev barnehage siden 2002. Hilde liker godt utfordringer og var straks på tilbudssiden da vi satte i gang et prosjekt om kosthold i barnehagen. Hun liker godt både baking og matlaging sammen med barna. Ellers liker hun godt å drive med formingsaktiviteter, spille spill og lese sammen med barna. Hilde er en rolig og omsorgsfull person.

 

 

 

 

Fant ingen ansatte
Utviklet av: Folkebadet