fbpx Ansatte på Universet - Skrapeklev Barnehage i PorsgrunnSkrapeklev Barnehage i Porsgrunn

Ansatte på Universet

IMG_0437

Karin Merkesdal – Pedagogisk leder

Karin har jobbet i Skrapeklev barnehage siden 2007. Hun har tatt sin førskolelærerutdannelse i Larvik. Utdanningen var linjedelt, Reggio Emilia inspirert og hadde fokus på de estetiske fagene. I hverdagen bruker Karin sin tid på å være sammen med barna. Hun er en god lekepartner for dem, og byr gjerne på seg selv ved å kle seg ut og tre inn i ulike roller. Karin er god på å planlegge og gjennomføre prosjekter, gjerne tverrfaglige prosjekter. Hun bruker også mye tid på dokumentasjon av barnas innhold i barnehagen.

IMG_0414

Brede Torset Fonnes – Barnehagelærer

Brede har jobbet hos oss i Skrapeklev barnehage siden 2015. Han er utdannet barnehagelærer ved Høyskolen i Telemark våren 2015, hvor han har fordypning i ute fag. Brede er super god på å være i aktivitet ute sammen med barna, og ballspill/lek med ball er noe han liker godt. Han er leken, og du finner han ofte lekende sammen med et eller flere barn.

IMG_0425

Berit Rasmussen – Barne og ungdomsarbeider 

Berit har jobbet i Skrapeklev barnehage siden 1997, og har i senere tid tatt utdannelse innen barne- og ungdomsarbeider faget. I hverdagen liker Berit fysisk aktivitet og hun elsker å gå på tur. Berit liker godt å lese for barn, dramatisere for barn, og er utrolig god på å fortelle. Hun er en god samtale partner for barna, og er spesielt opptatt av å skape gode relasjoner til foreldre. I sin hverdag er hun opptatt av å se hvert enkelt barn og fremstår som omsorgsfull.

 

 

 

 

Fant ingen ansatte
Utviklet av: Folkebadet